Borůvkový selský jogurt Hollandia.
Na dně najdete ovocnou složku, ve které jsou kousky borůvek (55 %). Ovoce je pečlivě vybíráno a za jeho prvotřídní kvalitu se může firma Hollandia zaručit.
Cukr a pektin, které jsou uvedeny na obalu, pocházejí z ovoce – další barviva, aromata ani stabilizátory do jogurtu nejsou přidávány. Borůvková příchuť je jednou z nejoblíbenějších. Sladké borůvky totiž skvěle doplňují příjemně nakyslou chuť jogurtu Hollandia.
Použití
Jogurt je skvělou snídaní či svačinkou, ke zpestření chuti můžete přidat čerstvé ovoce či müsli. Je vhodný také do vašeho krémového smoothie
O výrobci
Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.
Produkty jsou vyyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí, která příjemně potěší Vaše smysly.
Skladování
Uchovejte při teplotě (4-8)°C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 13 dní.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Mléko | |
Ovocná složka | 18 % |
Cukr | |
Borůvky | 43 % |
Koncentrát bezinkové šťávy | |
Aroma | |
Mléčná bílkovina | |
Jogurtová kultura | |
Jogurtová kultura Bifidobacterium BB12 | |
Lactobacillus acidophilues LA 5 |
Energetická hodnota | 382 kJ/91 kcal |
Tuky | 3.2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.2 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 13 g |
Bílkoviny | 2.9 g |
Sůl | 0.12 g |
Vláknina | g |
Mléko |