Krémový jogurt s nejnižším možným obsahem laktózy, tedy pod 0,01 %, je vhodný pro všechny, kteří trpí intolerancí laktózy, nebo prostě chtějí snadněji stravitelné jogurty. Vyrobili jsme je z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Obsah laktózy jsme snížili pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.
Skladování: Skladujte při teplotě 2 - 8°C.
Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 13 dní.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.
Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.
Mléko |
Mléčná bílkovina |
Enzym laktáza |
Jogurtová bílkovina |
Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus |
Mléko |
Energetická hodnota | 283 kJ/68 kcal |
Tuky | 3.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.8 g |
Sacharidy | 4.6 g |
z toho cukry | 4.6 g |
Bílkoviny | 3.8 g |
Sůl | 0.1 g |
Vláknina | g |