Objevte chuť Japonska díky MAGGI Magic Asia.
Užijte si jednoduchou přípravu na jedné pánvi.
Stačí přidat 400 ml vody, povařit a po uvaření orestovat na 2 lžicích rostlinného oleje.
Co je Teriyaki? Jedná se o techniku vaření používanou v japonské kuchyni, ve které jsou potraviny opékané na rožni s glazurou ze sójové omáčky, mirin a cukru.
Stačí přidat 400 ml vody, povařit a po uvaření orestovat na 2 lžicích rostlinného oleje.
Ingredience jsou zpracovány sušením, a tak do našich produktů nemusíme přidávat konzervační látky.
Máte chuť na asijské jídlo, ale nejste si jisti, jak ho správně ochutit? Připravte si doma exotické smažené nudle, které vás v mžiku přenesou do Indie, Japonska či Thajska.
Návod na přípravu:
Do pánve nalejte 400 ml vody a přiveďte k varu.
Obsah sáčku vsypte do vařící vody a vařte asi 5 minut, dokud se všechna voda nevypaří. Míchejte po celou dobu.
Pak do pánve přidejte 2 polévkové lžíce rostlinného oleje, dobře promíchejte a asi 2 minuty opékejte.
Sušené vaječné těstoviny | 76 % |
Mouka z tvrdé pšenice | |
Vejce | |
Cukr | |
Sušená zelenina | 3.8 % |
Mrkev | 1.5 % |
Pórek | 0.7 % |
Česnekový a špenátový prášek | |
Fazolové lusky | 0.3 % |
Sušený glukózový sirup | |
Rostlinný bílkovinný hydrolyzát | |
Aroma | |
Pšeničná bílkovina | |
Jedlá sůl | |
Palmový olej | |
Jodidovaná jedlá sůl | |
Chlorid sodný | |
Jodičnan draselný | |
Barvivo | |
E150 - Karamel | Škodlivost |
Kukuřičný škrob | |
Sušený kvasničný extrakt | |
Kvasničný extrakt | |
Kvasničný extrakt | |
Jedlá sůl | |
Slunečnicový olej | |
Směs koření | |
Zázvor | |
Chilli | |
Badyán | |
Aromata | |
Sušené houby | 0.3 % |
Ucho jidášovo | |
Regulátor kyselosti | |
E330 - Kyselina citronová | Škodlivost |
Barvivo | |
E160c - Paprikový extrakt, Kapsanthin, Kapsorubin | Škodlivost |
Zobrazit vše |
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Může obsahovat stopy: |
Ryby |
Sójové boby |
Mléko |
Celer |
Energetická hodnota | 2000 kJ/475 kcal |
Tuky | 4.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.3 g |
Sacharidy | 68 g |
z toho cukry | 9.1 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 2.9 g |
Vláknina | 5.3 g |