
Barilla
Barilla Pesto bazalkové
190 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Barilla Pesto alla Genovese se vyrábí z čerstvých voňavých listů bazalky a sýru Pecorino Romano, který nese označení DOP. Připravujeme jej v souladu s tradicí bez přídavku konzervačních látek tak, že si i doma budete připadat jak v italské restauraci.
Použití
Ideální podávat s těstovinami Spaghetti, které do pesta zamícháme ihned po scezení. Pro lepší konzistenci jej doporučujeme zředit čajovou lžičkou osolené vroucí vody, ve které jsme těstoviny vařili.
O výrobci
Společnost Barilla je rodinná firma, která byla založena Pietrem Barillou v roce 1877 v Parmě a v současné době patří mezi přední potravinářské firmy v Itálii. Zaujímá vedoucí pozici na trzích s těstovinami a omáčkami po celém světě.
Skladování
Po otevření uchovávejte v chladničce maximálně po dobu 5 dní.
Výrobce
Barilla G. e R. Fratelli – Società per Azioni
Via Mantova 166
Parma – Italy
Složení
| Rostlinné oleje | |
| Olivový olej | |
| Slunečnicový olej | |
| Bazalka | 30 % |
| Kešu ořechy | |
| Sýr Parmigiano Reggiano CHOP | 5 % |
| Kukuřičná vláknina | |
| Sušená syrovátka | |
| Jedlá sůl | |
| Mléčné bílkoviny | |
| Extra panenský olivový olej | |
| Cukr | |
| Extrakt z bazalky | |
| Přírodní aromata | |
| Regulátor kyselosti | |
| E270 - Kyselina mléčná | |
| Česnek |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 2119 kJ/514 kCal |
| Tuky | 52 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5.5 g |
| Sacharidy | 5.5 g |
| z toho cukry | 4 g |
| Bílkoviny | 5 g |
| Sůl | 3.375 g |
| Vláknina | 2 g |
Alergeny
| Mléko |
| Skořápkové plody |
| Oxid siřičitý a siřičitany |