
Filippo Berio
Filippo Berio Pesto ze sušených rajčat
190 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Rajčatové pesto je vyrobené podle autentického italského receptu ze sluncem sušených rajčat.

Použití
Na 4 porce vmíchejte celou skleničku do 500 g čerstvě uvařených těstovin. Před použitím dobře promíchejte.
O výrobci
Cesta Salov Group sahá mnoho let zpět a je neodmyslitelně spjata se jménem, které má ve světě olivového oleje historickou důležitost: Filippo Berio. Společnost založená v roce 1867 se etablovala na počátku 20. století jako nejexportovanější italská značka, proslulá po celém světě vynikající chutí svých olejů. V roce 1919, díky úsilí dcery Filippa Beria, Albertiny, a odhodlání řady toskánských průmyslníků, včetně Giovanni Silvestriniho a Dino Fontany, byl založen SALOV – Società Anonima Lucchese Olii e Vini – s primárním cílem stanovit uznávaný standard kvality olivového oleje po celém světě.
Skladování
Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 2 týdnů.
Výrobce
SALOV S.p.A
Via Montramito N.1600
55040 Massarosa (Luca)
Itálie
Složení
| Sušená rajčata | 40.2 % |
| Slunečnicový olej | |
| Bazalka | |
| Rajčatová dužina | |
| Extra panenský olivový olej | |
| Kešu oříšky | |
| Sýr grana padano | |
| Mléko | |
| Sůl | |
| Syřidlo | |
| Bílý vinný ocet | |
| E220 - Oxid siřičitý | |
| Červená řepa | |
| Sůl | |
| Regulátor kyselosti | |
| E330 - Kyselina citronová |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1620 kJ/393 kCal |
| Tuky | 40 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 4.7 g |
| Sacharidy | 4.7 g |
| z toho cukry | 3.7 g |
| Bílkoviny | 2.5 g |
| Sůl | 2.8 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |
| Skořápkové plody |
| Oxid siřičitý a siřičitany |
| Může obsahovat stopy: |
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Ryby |
| Podzemnice olejná |
| Sójové boby |
| Celer |
| Hořčice |
| Sezamová semena |