Pekárna Kabát Moravský koláč mák

120 g
32,90 Kč 274,17 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Tradiční moravský koláč z poctivých surovin zdobený mákem.

Makový koláček je vyráběný ručně za pomoci moderních technologií podle starých receptur našich babiček a dědečků. Moravský koláč se nejprve pořádně potře rozšlehanými vejci a poté se do něj dá šťavnatá směs máku, a nakonec se ozdobí drobenkou.

Použití

Moravský koláček si můžete vychutnat ke snídani nebo si ho dopřát jako sladkou tečku ke kávě.

O výrobci

Česká pekárna, jejíž historie sahá až do roku 1992 a vede jí dnes již druhá generace rodiny Kabátů, to je Pekárna Kabát. Firma se specializuje na ruční výrobu pečiva podle tradičních receptur. Zakládá si poctivém pekařském řemeslu, které kdysi dělali naši dědové a pradědové.

Produkty jsou vyráběny z prvotřídních surovin, které jsou převážně českého původ. To vše bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Kromě tradičního sladkého a slaného pečiva, se společnost zaměřuje také na výrobu obložených baget, housek a chlebíčků. V neposlední řadě najdete na jejich pultech také klasické cukrářské výrobky.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě do 24 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření a spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce

Pekárna Kabát, s.r.o.
Nad zavážkou 1184/5
143 00 Praha 4
Česká republika

Složení

Pšeničná mouka
Máslo
Cukr
Droždí
Vanilínový cukr
Vejce
Voda
Sůl
Citropasta
Voda
Tvaroh
Instantní puding
Cukr
Sušené mléko plnotučné
Sušená syrovátka
Voda
Maková náplň
Maková směs
Mák
Cukr
Syrovátka
Kukuřičný škrob
Skořice
Sojová mouka
Strouhanka
Voda
Žmolenka
Pšeničná mouka
Máslo
Vanilínový cukr
Zobrazit vše

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Sójové boby
Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.