Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Donuter Pistacchio Jack 110g

Donuter Pistacchio Jack

Donuter Pistacchio Jack

110g
49,90 Kč (453,64 Kč/kg)
Popis produktu

Pochutnejte si na denně čerstvých donutech a plněných koblížkách různých variací. Donuty jsou s láskou ručně dělané dle originální americké receptury. Každý jeden kousek má minimálně 8,5 cm v průměru.

Donut z kynutého těsta s pistáciovou polevou a drcenými pistáciemi.

Jemné pečivo smažené.

Návod k použití: Po otevření ihned sežerte :-)

Skladování: skladujte v suchu při teplotě 10 – 18°C, spotřebujte dle data na obalu (1 den)

Složení

Složení: Korpus 64% {těsto [PŠENIČNÁ mouka hladká, voda pitná, donut směs [PŠENIČNÁ mouka, sušený tuk (olej neztužený-kokosový, glukózový sirup, MLÉČNÁ bílkovina, stabilizátor-pentasodium triphosphate), cukr, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stearoylaktylát sodný a mono a diglyceridy mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou, kypřící přípravky: uhličitan sodný a difosforečnan, jedlá sůl, sušené VEJCE, dextróza, SYROVÁTKA, stabilizátor: guma guar, antioxidant: kyselina askorbová ], cukr krupice, droždí (kmenová kultura Saccharomyces cerevisiae)], fritovací tuk (tuk ztužený, palmový)}, elastická tuková poleva s příchutí pistácie 23% [cukr, olej (částečně ztužený, palmový), olej neztužený, kokosový), LAKTÓZA, sušená SYROVÁTKA, PISTÁCIE 3%, emulgátory: SÓJOVÝ LECITIN, tristearát sorbitolu, MLÉČNÁ bílkovina, aroma: vanilka, barviva: E160a, E141], PISTÁCIE drcené 14%

Alergeny: 1 (Lepek), 3 (Vejce), 6 (Sója), 7 (Mléko), 8 (Skořápkové plody -pistácie)

Výživové hodnoty: energetická hodnota – kJ 1726
- kcal 413 tuky 22g z toho nasycené mastné kyseliny 9.9g sacharidy 45g z toho cukry 18g bílkoviny 7.8g sůl 0.27g

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.