Bez přidaného cukru! Jen mošt, černorybízová šťáva, pramenitá voda a trocha bublinek. Bez konzervantů, jen šetrně pasterováno
Uchovávejte do 20°C, chraňte před sluncem, před podávaním vychlaďte, po otevření spotřebujte do 24 hodin
Tátův sad
Máme se fakt rádi. Chceme spolu s našimi dětmi žít tak, aby nás to bavilo. Jíst a pít dobré věci a ne jen brblat, jak je všechno těžký. Využíváme naplno možností, které nám nabízí místo, kde žijeme.Vysadili jsme přes 8 hektarů sadů se speciálními anglickými a francouzskými odrůdami jabloní. Pronajali jsme si zanedbané a chemicky neošetřované jabloňové sady v okolí a začali o ně pečovat. Sázíme, pečujeme i sklízíme s respektem k přírodě, s láskou pak třídíme, myjeme a moštujeme. Z našeho moštu pak vyrábíme limonády a především cider. Při výrobě se držíme tradičních postupů, nespěcháme. Náš cider necháváme pod pečlivým dohledem zrát nejméně jeden rok. Závěrečnou a naší nejoblíbenější fází naší práce je ochutnávání s přáteli a sousedy.
Voda | 50 % |
Jablečný mošt | 40 % |
Černorybízová šťáva z koncentrátu | 10 % |
E290 - Oxid uhličitý | Škodlivost |