- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Fazolové lusky krájené, v mírně slaném nálevu.
Použití
Připravena ihned k podávání do čerstvých salátů nebo jako příloha.
Tip: Rozehřejeme olej nebo máslo, přidáme mandle a pražíme dozlatova. Přidáme česnek, necháme rozvonět a vložíme fazolky. Mezitím v misce smícháme vejce s prolisovaným česnekem, piniovými oříšky, muškátovým oříškem a dochutíme solí a pepřem. Pak přidáme i orestovanou slaninu. Vše prohřejme na mírném ohni po dobu asi 3 minut a méme hotovo!
O výrobci
Vše začalo roku 1926, kdy byl lihovar přestavěn na konzervárnu hrášku, tak se zrodila společnost Bonduelle. Duch inovací provází společnost až dodnes, mimo konzervování hrášku se konzervuje také kukuřice, celer, mrkev i řepa. Firma se v pozdějších letech začala specializovat na zamrazenou čerstvou zeleninu. Podnik se díky vysoké poptávce rozšířil produkci svojí výroby do celého světa.
Skladování
Uchovejte v suchu a mimo dosah slunečního záření. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
BONDUELLE spol. s r. o.
Hybernská 1009 / 24
110 00 Praha 1
Česká republika