Levopront

LEVOPRONT 60MG Tableta 10

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
189,90 Kč 189,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Přípravek Levopront, tablety patří mezi antitusika, což jsou léčivé přípravky tlumící kašel. Přípravek Levopront 60 mg tablety se užívá k léčbě různých onemocnění dýchacího ústrojí doprovázených dráždivým suchým kašlem (bez tvorby hlenu). Přípravek mohou užívat dospělí a dospívající starší 12 let. Pokud se do 7 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem. Přípravek mohou užívat dospělí a dospívající starší 12 let.

Léčivou látkou je levodropropizinum, jedna tableta obsahuje levodropropizinum 60 mg. - Pomocnými látkami jsou: monohydrát laktózy, mikrokrystalická celulóza, sodná sůl karboxymetylškrobu (typ A), magnesium-stearát.

Dávkování: Dospělí a dospívající starší 12 let: 1 tableta 3krát denně s intervalem mezi dávkami alespoň 6 hodin. Půlicí rýha není určena k rozlomení tablety. Pokud se do 7 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.

Kontraindikace: Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem dříve, než začnete tento přípravek užívat. V období těhotenství a kojení se přípravek Levopront, tablety nesmí užívat. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

Výrobce: Angelini Pharma

EAN: 8024825000269

SUKL kód: 136666

Farmakoterapeutická skupina: Levodropropizin

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek