Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Vodňanské kuře

Vodňanské kachní čtvrtky zadní pečené sous-vide

0,8 kg
Denní kontrola cen
184,90 Kč 231,13 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vodňanská kachna je speciálně šlechtěna k nižšímu obsahu tuku a naopak k vyššímu podílu prsní partie.

Kachní čtvrtky jsou již upečené.

Použití

Kachní maso má svou typickou chuť, kterou lze kombinovat s různorodým množstvím surovin. 

  • Příprava v troubě: Troubu předehřejte na 200 °C. Maso se šťávou vyjměte z obalů a vložte do vhodné nádoby vcelku, zakryjte a pečte po dobu 25 až 35 minut. V případě potřeby podlejte vodou. Pro křupavější kůži doporučujeme odkrýt na posledních 5 minut a zvýšit teplotu a přidat funkci gril na 220 °C. Respektujte zkušenosti s vlastní troubou.

O výrobci

Obchodní společnost Vodňanská drůbež, a.s. je největším zpracovatelem drůbežího masa v České republice. Ve třech provozovnách zpracovává jatečnou drůbež a vyrábí drůbeží produkty.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C. 

Výrobce

Vodňanská drůbež, a.s.
Radomilická 886
389 01 Vodňany
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 32 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 8 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kachní čtvrtka zadní84 %
Pitná voda
Jedlá sůl
Škrob
Směs koření
Extrakt z droždí
Drcený kmín

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1050 kJ/253 kCal
Tuky23 g
z toho nasycené mastné kyseliny6.2 g
Sacharidy1 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny12 g
Sůl2.4 g
Vláknina g