
Vodňanské kuře
Vodňanské kachní čtvrtky zadní pečené sous-vide
0,8 kgDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vodňanská kachna je speciálně šlechtěna k nižšímu obsahu tuku a naopak k vyššímu podílu prsní partie.
Kachní čtvrtky jsou již upečené.
Použití
Kachní maso má svou typickou chuť, kterou lze kombinovat s různorodým množstvím surovin.
- Příprava v troubě: Troubu předehřejte na 200 °C. Maso se šťávou vyjměte z obalů a vložte do vhodné nádoby vcelku, zakryjte a pečte po dobu 25 až 35 minut. V případě potřeby podlejte vodou. Pro křupavější kůži doporučujeme odkrýt na posledních 5 minut a zvýšit teplotu a přidat funkci gril na 220 °C. Respektujte zkušenosti s vlastní troubou.
O výrobci
Obchodní společnost Vodňanská drůbež, a.s. je největším zpracovatelem drůbežího masa v České republice. Ve třech provozovnách zpracovává jatečnou drůbež a vyrábí drůbeží produkty.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Vodňanská drůbež, a.s.
Radomilická 886
389 01 Vodňany
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Kachní čtvrtka zadní | 84 % |
| Pitná voda | |
| Jedlá sůl | |
| Škrob | |
| Směs koření | |
| Extrakt z droždí | |
| Drcený kmín |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1050 kJ/253 kCal |
| Tuky | 23 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 6.2 g |
| Sacharidy | 1 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 12 g |
| Sůl | 2.4 g |
| Vláknina | g |