PURITY VISION

Purity Vision BIO Růžová voda

100 ml
BIO
229,90 Kč 2 299,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Bulharsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

BIO Růžová voda ze vzácné růže damašské je regenerující a vitalizující péče pro všechny typy pleti v té nejčistší podobě.

skvělé hydratační účinky a výborně čistí pleť od nečistot a mazu. Díky své jemnosti se skvěle hodí nejen k citlivé dětské pokožce, ale je oblíbená i u mužů, kterým zklidňuje pleť po holení. Velmi dobře chladí pokožku spálenou sluncem.

BIO Růžová voda garantuje naprostou čistotu zpracování ekologicky pěstovaných růží v bulharských horách. Ručně sbírané okvětní plátky růže jsou zpracovávány nejmodernější destilační technologií dvě hodiny po sběru.

Použití

Vodu naneste na vatový tampónek a jemně čistěte pleť. Díky aplikátoru tvořícím jemnou mlhu je možno také nastříkat vodu přímo na pokožku.

O výrobci

Česká společnost Natures Care vznikla v roce 2002 s cílem přinášet na trh vysoce kvalitní, zdraví i přírodě prospěšné výrobky. Z malé rodinné firmy je dnes úspěšná a rostoucí velkoobchodní společnost se širokým sortimentem, který zahrnuje přírodní BIO kosmetiku, EKO čisticí prostředky, přírodní parfémy a BIO potraviny. 

Skladování

Skladujte v chladu a temnu při teplotě 5–20 °C.

Výrobce

Natures Care CZ s.r.o.
Hlavní 15
76804 Střílky
Česká republika

Složení

100% čistá růžová voda z kontrolovaného ekologického zemědělství