PURITY VISION

Purity Vision BIO Růžový krém univerzální

70 ml
BIO
199,90 Kč 2 855,71 Kč/l

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Purity Vision BIO Růžový univerzální krém lze používat jako denní a noční regenerující krém.

Přírodní složení krému vyhovuje všem typům pleti. Krém intenzivně regeneruje pleť a pomáhá v boji proti stárnutí pokožky. 

Hlavní složkou krému je macerát ve fair trade bio bambuckém másle, který utváří neopakovatelnou vůni a dodává krému vyživující účinek. 

Bambucké máslo

Fair Trade BIO bambucké máslo pochází z čistých oblastí východní Afriky, z plodů méně známého a hůře dostupného druhu máslovníku afrického. Obsahuje proto mnohem více prospěšných látek než běžně dostupná bambucká másla. Rozpouští se při tělesné teplotě, díky čemuž se snadno a rychle vstřebává do pokožky.

Použití

Před aplikací krému se doporučuje navlhčit pleť jednou z bio květinových vod Purity Vision. Znásobíte tak jedinečné omlazující účinky jednotlivých složek obsažených v krému. Krém je vhodný také jako podkladová báze pod make-up.

O výrobci

Česká společnost Natures Care vznikla v roce 2002 s cílem přinášet na trh vysoce kvalitní, zdraví i přírodě prospěšné výrobky. Z malé rodinné firmy je dnes úspěšná a rostoucí velkoobchodní společnost se širokým sortimentem, který zahrnuje přírodní BIO kosmetiku, EKO čisticí prostředky, přírodní parfémy a BIO potraviny. 

Skladování

Skladujte při teplotě 10–25 °C.

Výrobce

Natures Care CZ s.r.o.
Hlavní 15
76804 Střílky
Česká republika

INCI: Butyrospermum Parkii Butter*/°, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Borago Officinalis Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Vanilla Planifolia Bean Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract (tonka), Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Coumarin (přirozená součást extraktu). *Z ekologického zemědělství. °Certifikováno Fair for Life Fair Trade: 80,84 % z celkového obsahu.