Adveni

Adveni Bake a cake bez lepku

0,75 kg
97,90 Kč 130,53 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezlepková směs na pečení, která neobsahuje mléko, přidaný cukr, barviva ani lepek. Produkt je tak vhodný pro celiaky a pro ty, kteří vedou zdravý životní styl. 

Při vývoji receptury této směsi reagoval výrobce na speciální přání klientů a vytvořil směs zcela bez kukuřice.

Výrobek je vhodný pro: celiaky, alergiky na lepek, alergiky na sóju, osoby s NCGS, ovovegetariány, laktovegetariány, laktoovovegetariány, vegany, stravující se dle zásad Kašrutu (PARVE).

Použití

Upečete z ní skvělou bábovku, litý perník, bublaninu, muffiny nebo například biskupský chlebíček.

Prolistujte si Adveni fialovou kuchařku se zajímavými a jednoduchými recepty na třené a lité moučníky z této fialové směsi. 

Tip! Vyzkoušejte recept na bábovku Bake a cake.

Budeme potřebovat: 330 g bezlepkové směsi Bake a cake, 300 g cukru kruice, 185 ml mléka, 150 g Hery, 7 vajec, 16 g vanilkového cukru, 20 g kypřicího prášku, 10 g kakaového prášku a kůru z 1⁄2 bio citronu nebo šťávu z 1⁄2 citronu

Žloutky, Heru, cukr a vanilkový cukr utřeme do světle žluté pěny. V míse promícháme směs Bake a cake, kypřicí prášek a citronovou kůru. Z bílků ušleháme pevný sníh. Do žloutkové směsi postupně jemně vmícháme suchou směs, mléko, citronovou šťávu a nakonec velmi opatrně sníh z bílků. 2/3 těsta přeneseme do bábovkové formy vymazané máslem a vysypané strouhaným kokosem. Do zbylého těsta vmícháme prosátý kakaový prášek a přidáme do formy. Můžeme jemně zapracovat vidličkou do světlého těsta. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C 45–60 minut. Před vyjmutím z trouby provedeme zkoušku špejlí. Bábovku necháme nejprve trochu zchladnout ve formě. Poté vyklopíme na mřížku.

Zchladlou bábovku pocukrujeme moučkovým cukrem a podáváme.

Přejeme dobrou chuť!

  • Pro přípravu těsta na chléb a tmavé pečivo sáhněte po modré směsi Breads & baguettes.
  • Toužíte upéct dokonalé linecké, cookies či jiné křehké a jemné pečivo? Pak použijte tuto žlutou směs Biscuits & cookies.
  • Na tzv. bílé kynuté, tj. např. rohlíky, veku, toastový i bílý chléb, pizzu, vánočku, koblihy, knedlíky, je ideální zelená směs Donuts & croissants.

O výrobci

Adveni je česká společnost, která se zaměřuje především na výrobu bezlepkových produktů, jako jsou například bezlepkové mouky, vločky, kaše či směsi na zdravé pečení. Podnik dále vyrábí ekologické prací prostředky, které jsou vyrobené z pečlivě vybraných surovin na přírodní bázi, výrobky jsou tak šetrné i k životnímu prostředí. 

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Výrobce

ADVENI
Mělčany 64
664 64
Česká republika

Složení

Bramborový škrob
Rýžová mouka
Jáhlová mouka
Čiroková mouka
Tapiokový škrob
Tapiokový modifikovaný škrob
Slunečnicová semínka loupaná mletá
Zahušťovadlo
E412 - Guma guar
Emulgátor
Slunečnicový lecitin
Látka zlepšující mouku
E300 - Kyselina L-askorbová

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1586 kJ/375 kCal
Tuky7.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.9 g
Sacharidy71 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny6.5 g
Sůl0.5 g
Vláknina0 g

Alergeny

Může obsahovat stopy:
Sezamová semena
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.