

Doktor Pekař
Doktor Pekař Bezlepkový kynutý knedlík
220 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční kynutý knedlík z kvalitní bezlepkové mouky, vařený v páře. Bezlepkový knedlík se vyrábí z kynutého těsta. Knedlík je krásně vláčný a na řezu vyniknou kostky toustového chleba.

Použití
Určeno k přímé konzumaci.
Knedlík nakrájejte na plátky, ohřejte a servírujte k vašemu oblíbenému jídlu. Hodí se např., k svíčkové, guláši nebo koprové omáčce.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou, a hlavně s trvanlivostí. U Doktora Pekaře se rozhodli to změnit, a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Pitná voda |
| Škrob |
| Kukuřičný |
| Bramborový |
| Rýžový |
| Tapiokový |
| Rýžová mouka |
| Celozrnná rýžová mouka |
| Fazolová mouka |
| Stabilizátory |
| E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
| E415 - Xanthan |
| Pohanková mouka |
| Dextróza |
| Kukuřičná mouka |
| Droždí |
| Cukr |
| Sůl |
| Kypřicí látky |
| E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný |
| E341 - Fosforečnany vápenaté |
| Vláknina |
| Z indického jitrocele |
| Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 933 kJ/222 kCal |
| Tuky | 2.3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.27 g |
| Sacharidy | 47 g |
| z toho cukry | 0.8 g |
| Bílkoviny | 2 g |
| Sůl | 1.5 g |
| Vláknina | 0.9 g |
Alergeny
| Sójové boby |