

Doktor Pekař
Doktor Pekař Bezlepkový kynutý knedlík
220 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční kynutý knedlík z kvalitní bezlepkové mouky, vařený v páře. Bezlepkový knedlík se vyrábí z kynutého těsta. Knedlík je krásně vláčný a na řezu vyniknou kostky toustového chleba.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
Knedlík nakrájejte na plátky, ohřejte a servírujte k vašemu oblíbenému jídlu. Hodí se např., k svíčkové, guláši nebo koprové omáčce.
O výrobci
Filozofie firmy Doktor Pekař je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou, a hlavně s trvanlivostí. U Doktora Pekaře se rozhodli to změnit, a proto vám přináší zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábí 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Doktor Pekař s.r.o.
Šimůnkova 1
Praha 8, 180 00
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pitná voda |
Škrob |
Kukuřičný |
Bramborový |
Rýžový |
Tapiokový |
Rýžová mouka |
Celozrnná rýžová mouka |
Fazolová mouka |
Stabilizátory |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
E415 - Xanthan |
Pohanková mouka |
Dextróza |
Kukuřičná mouka |
Droždí |
Cukr |
Sůl |
Kypřicí látky |
E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný |
E341 - Fosforečnany vápenaté |
Vláknina |
Z indického jitrocele |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 933 kJ/222 kCal |
Tuky | 2.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.27 g |
Sacharidy | 47 g |
z toho cukry | 0.8 g |
Bílkoviny | 2 g |
Sůl | 1.5 g |
Vláknina | 0.9 g |
Alergeny
Sójové boby |