

Knedlíky Láznička
Láznička Karlovarský knedlík
500 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Karlovarský knedlík Láznička vyrobený s láskou.
Základem jsou kvalitní suroviny - čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna, vlastní pečivo speciálně vyladěné pro knedlíky, čerstvé bylinky a další suroviny v té nejlepší kvalitě.
Jak se vyrábí?
Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby.

Použití
Karlovarský knedlík je velmi chutnou a dekorativní přílohou k pečeným masům, zejména drůbeži (kachna). Můžete jej však podávat i samostatně pouze se špenátem nebo dušeným zelím.
O výrobci
Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva.

Skladování
Skladujte do 10°C.
Výrobce
Knedlíky Láznička
Jakobiho 327
Praha 10, Petrovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Pečivo láznička |
| Pšeničná mouka |
| Vejce |
| Mléko |
| Pepř |
| Sůl |
| kudrnka |
| Olej |
| Cibule |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 639 kJ/153 kCal |
| Tuky | 5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.9 g |
| Sacharidy | 21 g |
| z toho cukry | 2.5 g |
| Bílkoviny | 5 g |
| Sůl | 0.77 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Mléko |