BioOrto

BioOrto BIO Ortolana rajčatová omáčka s cuketou, lilkem a olivovým olejem

0,55 kg
BIO
116,70 Kč 212,18 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

BIO Rajčatová omáčka, kterou si zamilujete! Podlehněte její výjimečné chuti založenou jen na kvalitních surovinách.

Čerstvá a autentická chuť omáčky vzniká díky pomalému vaření s nakrájenou cibulkou, mrkví, celerem a česnekem v extra panenském olivovém oleji a poté přidáním rajčatového pyré, dužiny a sezónní zeleniny (cukety, lilku, papriky). Oregano s petrželí pak krásně dokreslují chuť samotné omáčky. Navíc je bez konzervačních látek nebo přidaných cukrů.

Rajčata BioOrto

Díky zkušenostem získaným při pěstování organických rajčat se společnost BioOrto pustila do nového dobrodružství ve zpracovatelském průmyslu výběrem nejlepších odrůd rajčat, ruční sklizně na poli a zpracováním v nejmodernějším závodě. Výsledné produkty se tak mohou pochlubit jedním z nejvyšších indexů lykopenu nalezených ve výrobcích tohoto druhu, přispívající svými velmi vysokými antioxidačními vlastnostmi k boji proti stárnutí, prevenci kardiovaskulárních chorob a některých forem rakoviny.

Použití

Omáčka je připravena k okamžitému použití. Stačí jí ohřát, přidat na vaše oblíbené těstoviny a máte během chvilky hotový vynikající oběd.

O výrobci

BioOrto je jednou z hlavních evropských společností na organickém trhu ve zpracování ovoce, zeleniny a olivového oleje. Odhodlaná povaha rodiny Passalacqua se dá vysledovat až do jejího horského původu. Získání úrodné půdy, která nyní produkuje zeleninu a ovoce BioOrto, vyžadovalo obětování a tvrdou práci. BioOrto se stalo značkou, která je v celé Evropě synonymem pro vysoce kvalitní bio ovoce a zeleninu. Po pečlivé studii odrůd je prokázáno, že rajčata BioOrto obsahují dvojnásobné množství lykopenu než jiná rajčata na trhu.

Společnost je držitelem certifikátů: Global Gap Certification Biological REG.834/07, BioSuisse, HACCP, BRC, IFS, FDA, FSMA. Certifikáty se týkají kvality potravin, jejich bezpečnosti, správné výrobní a hygienické praxe, ochrany rostlin, práce a životního prostředí.

Skladování

Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovejte v lednici a zkonzumujte do 3 dnů.

Výrobce

BioOrto Soc. Coop. Agr.
Località Posta dei colli
71011 Apricena 
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 1066 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 300 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Rajčatová dřeň*
Rajčatové pyré*
Cukety*
Ĺilky*
Papriky*
Extra panenský olivový olej*
Cibule*
Mrkev*
Celer*
Sůl
Česnek*
Petržel*
Oregano*
*Organický (BIO)

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota206 kJ/50 kCal
Tuky3.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g
Sacharidy3.2 g
z toho cukry3.2 g
Bílkoviny1.2 g
Sůl0.67 g
Vláknina g

Alergeny

Celer
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.