Botanicus

Botanicus Sprchový gel levandule

500 ml
389,90 Kč 779,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Přírodní sprchový gel s vysokým obsahem levandulového extraktu, čistého levandulového oleje a osvěžujícího esenciálního oleje limeta, pomeranč a geranium. Je vhodný pro každodenní použití.

Použití

Používejte při sprchování, nebo při přípravě koupelové lázně nalijte 25 ml přímo pod tekoucí vodu. Před použitím řádně protřepejte. Zabraňte kontaktu s očima. Pouze pro vnější použití.

Nepoužívat pro děti do 3 let.

O výrobci

Botanicus je česká společnost založená v roce 1992 nedaleko Lysé nad Labem. Zabývá se především výrobou přírodní kosmetiky a pěstováním rostlin, bylin, ovoce a zeleniny ve vlastních ekologických zahradách. Vypěstované suroviny používá nejen do kosmetických výrobků, ale vyrábí i potravinářské výrobky, např. čaje, marmelády a chutney.

Ekologické zahrady Botanicus mají charakter produkčních ploch a zároveň slouží i jako zahrady vzdělávací a odpočinkové. Nedílnou součástí firmy je také Centrum řemesel, které vzniklo jako myšlenka ukázat nejen význam zapomenutých řemesel, ale i význam a podíl řady přírodních materiálů při výrobě věcí, které nás v běžném životě obklopují.

Skladování

Skladujte v suchu a chladu.

Výrobce

Botanicus, spol. s r.o.
Ostrá 8
289 52 Lysá nad Labem
Česká republika

Ingredients (INCI):
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-9 Cocoglycerides, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Aurantifolia Oil, Pelargonium Graveolens (Asperum) Flower Oil, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol.