
Frosta
Frosta Gyros s kuřecím masem
450 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Zmrazený Gyros s kuřecím masem, rýží a zeleninou.
Použití
- Příprava na pánvi: Vložte zmrazený obsah sáčku na pánev. Ohřejte na nejvyšší stupeň tepla a poté ohřívejte na středním stupni tepla 7–8 minut. Čas od času promíchejte.
- Příprava v mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený obsah sáčku do vhodné nádoby s poklicí. Ohřívejte přibližně 10 minut při 800 W. V polovině doby ohřívání a na konci dobře promíchejte.
O výrobci
Společnost FRoSTA byla založena v roce 1966. Zabývá se zpracováním mražených ryb a nabízí mnoho nápadů na rychlý a chutný oběd, jako jsou například rybí prsty, zelenina na pánvi, hotová jídla, burgery nebo kuřecí výrobky. V souladu s politikou 100% chuti nepoužívá v jídlech přísady do potravin.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Výrobce
FRoSTA sp. z o.o.
Witebska 63
85-778 Bydgoszcz
Polsko
Složení
Bílá vařená rýže | 46 % |
Rýže | |
Voda | |
Jedlá sůl | |
Zelenina v různém poměru | 31 % |
Paprika červená | |
Paprika zelená | |
Paprika žlutá | |
Jarní cibulka | |
Cibule | |
Smažené a vařené kousky kuřecích prsou | 11 % |
Kuřecí maso | |
Jedlá sůl | |
Sójový olej | |
Dextróza | |
Voda | |
Slunečnicový olej | |
Jedlá sůl | |
Paprika mletá | |
Česnek | |
Oregano | |
Cukr | |
Rajčatový protlak | |
Rozmarýn | |
Tymián | |
Koncentrát citronové šťávy | |
Kurkuma | |
Koriandr | |
Kajenský pepř | |
Semena pískavice řecké seno | |
Skořice | |
Černý pepř | |
Kmín | |
Nové koření | |
Hřebíček | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 436 kJ/104 kCal |
Tuky | 3.2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
Sacharidy | 14 g |
z toho cukry | 2.3 g |
Bílkoviny | 4.5 g |
Sůl | 1.2 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Sójové boby |
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Korýši |
Vejce |
Ryby |
Mléko |
Celer |
Hořčice |
Měkkýši |