ENDITRIL

ENDITRIL 100MG Tvrdá tobolka 10

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
249,90 Kč 249,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Enditril je léčivý přípravek určený k léčbě průjmu. Přípravek Enditril se užívá k léčbě akutního průjmu u dospělých od 18 let v případech, kdy není možno léčit příčinu průjmu. Je-li možno léčit příčinu průjmu, přípravek Enditril lze užívat společně s příslušnými léky. Průjem vyvolává dehydrataci (ztrátu vody a solí) vlivem nadměrného propouštění tekutin do střeva. Tento lék obsahuje racekadotril, který snižuje toto propouštění tekutin. Pokud se po 2 dnech nebudete cítit lépe, nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem. Balení obsahuje 10 tablet.

Léčivou látkou je racecadotrilum. Jedna tvrdá tobolka obsahuje racecadotrilum 100 mg. - Pomocnými látkami jsou monohydrát laktózy, předbobtnalý škrob (z kukuřice), magnesium-stearát (rostlinného původu) a koloidní bezvodý oxid křemičitý. Obal tobolky obsahuje želatinu (hovězího původu), žlutý oxid železitý (E 172) a oxid titaničitý (E 171). Obsahuje laktózu.

Dávkování: Doporučená dávka je: 1 tobolka 3krát denně, přednostně před hlavními jídly. První den léčby Je třeba s první dávkou užít o jednu tobolku více, bez ohledu na denní dobu. Celková dávka nemá přesáhnout 4 tobolky (400 mg). 3 V dalších dnech (2. a 3. den) celková denní dávka nemá přesáhnout 3 tobolky (300 mg). U pacientů vyššího věku není zapotřebí žádná úprava dávkování.

Kontraindikace: Tento léčivý přípravek se nesmí podávat dětem a dospívajícím do 18 let. Přípravek Enditril obsahuje laktózu (druh cukru). Pokud Vám Váš lékař řekl, že nesnášíte některé cukry, poraďte se se svým lékařem, než začnete tento přípravek užívat. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

Výrobce: Flamingo Pharmaceutical

EAN: 3664798031522

SUKL kód: 254173

Farmakoterapeutická skupina: Racekadotril

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek