Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Telecí oháňka se skládá z obratlů obalených masem, které je silněji prorostlé kolagenem.
Díky kolagenu má maso po tepelné úpravě výraznější chuť. Maso pochází z tzv. mléčných telat, jejichž strava je založena na mateřském mléce pro křehčí a jemnější chuť.
Použití
Telecí oháňka se hodí na gril, dušení, pečení nebo na silný vývar. Při přípravě ji rozřízněte na části, osmažte ji po celém obvodu a nechte ji podusit, dokud není úplně křehká.
Skladování
Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C.
Výrobce
Ekro B.V.
Laan van Malkenschoten 100,
7333 NP, Apeldoorn
Holandsko
Krájeno a baleno
Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Telecí maso |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 767 kJ/183 kCal |
Tuky | 11.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.5 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 0.18 g |
Vláknina | 0 g |