
MASO!
MASO! Hovězí játra
cca 500 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hovězí játra jsou vnitřností hovězího skotu. Jedná se o měkkou a jemnou část, která se hodí k přípravě na minutky, ke grilování či na domácí paštiku.
Více o hovězím značky MASO!
Hovězí je vždy jen z mladého býka z plemene Českého strakatého skotu, také znám jako ČESTR, u kterého je kontrolovaná zmasilost a protučnělost. Zvířata jsou chována na několika farmách, kde jsou pouze na slámě, což příznivě prospívá jejich kondici. Po celý život mají větrané stáje a přístup k žrádlu stejně jako vodě, podáváno je jim pouze české krmivo. Po porážce jsou býci minimálně týden vyvěšeni na sucho, aby jejich maso zkřehlo.
Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků na zmasilost a protučnělost každého kusu tak, aby pro vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.
Použití
Játra se skvěle hodí k přípravě na cibulce, stejně jako k přípravě na víně.
O výrobci
TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.
Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí játra |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | kJ/ kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |