

MozzarellArt
MozzarellArt Scamorza ciliegina uzená
200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Ručně vyráběná sušená mozzarella Scamorza ciliegina, uzená.
Výroba probíhá stejně jako u mozzarelly, ovšem po výrobě a tvarování se Scamorza ukládá do slané vody. Díky soli se vytvoří vnější ochranný filtr a vnitřek poté zraje a zůstává příjemně měkký. Jednotlivé kuličky mají přibližně 30 g.
V Mozzarellart věří, že by sýry měly být vyrobeny pouze ze základních surovin (mléko, sůl a syřidlo) a díky tomu jsou schopni poskytovat produkty mimořádně vysoké kvality.
Použití
Konzumujte při pokojové teplotě. Ideální velikost ji předurčuje k servírování jako aperitiv, na jednohubky a další pochutiny.
O výrobci
Mozzarellart je prvním výrobcem ručně vyráběné mozzarelly v Praze. Tento obchod a jeho koncept výroby je naprosto unikátní nejen v Praze, ale v celé České republice.
Motto, kterým se řídí zní: “Italská tradice, české mléko”. Jejich jedinečná receptura jim umožňuje vyrábět sýry, které mají výjimečnou kvalitu a čerstvost. Každý den vyrábí sýry různých druhů - mozzarella, burrata, ricotta, scamorza atd.
A ačkoliv má každý jinou chuť, jednu věc mají všechny společnou - jsou vyráběny bez použití konzervačních nebo jiných přidaných látek.
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě 2–6 °C.
Výrobce
Mozzarellart
Bělehradská 237/11
Praha 4 - Nusle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Mléko |
Jedlá sůl |
Syřidlo |
Regulátor kyselosti |
E330 - Kyselina citronová |
Sušina min. 40 % |
Tuk v sušině min. 40 % |
Sůl max. 1,5 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1397 kJ/334 kCal |
Tuky | 25.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 1 g |
z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 25 g |
Sůl | 1.5 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |