
České batáty – sladké brambory (oranžomasé), balení
500 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Batáty vypěstované v České republice.
Mají oranžovou dužinu, která je po tepelné úpravě příjemně sladká.

Použití
Batáty se používají jako klasické brambory. Výborné jsou pečené i vařené a lze z nich také připravit pyré či je přidat do sladkých pokrmů.
Abyste získali z batátů co nejvíce výživných látek, konzumujte je i se slupkou.
Skladování
Uchovávejte při teplotě 13–16 °C při vlhkosti 75–80 %. Neskladujte v chladničce, vznikl by tvrdý střed a nepříjemná chuť.