Wella Professionals

Wella Professionals Eimi Nutricurls Boost Bounce stylingová pěna pro vlnité a kudrnaté vlasy

300 ml
279,90 Kč 933,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezoplachová stylingová pěna Eimi Nutricurls Boost Bounce pro vlnité a kudrnaté vlasy přináší neuvěřitelný objem, lesk a navíc působí proti krepatění. Vaše vlasy bezpečně zafixuje a zároveň uhladí. Stupeň fixace 2 ze 4. Vaše vlasy budou po použití krásné jako ze salónu.

Stylingová řada EIMI od Wella Professional má unikátní schopnosti fixace, tvarování, zmatnění či lesku. Jednotlivé produkty lze kombinovat a tvořit tak nekonečně mnoho variací účesů, elegantních či potrhlých, moderních nebo úplně klasických.

Použití

Před použitím protřepejte, naneste přiměřené množství do vlhkých vlasů po celé jejich délce, vmasírujte a vyfénujte s difuzérem nebo nechte volně uschnout.

O výrobci

Společnost Wella byla založena v roce 1880 Franzem Stroherem, německým kadeřníkem. V současnosti je jednou z vedoucích společností v oblasti producentů kosmetiky, kdy je výrobcem značek jako jsou například Wella Professionals, O·P·I, ghd, Briogeo, Nioxin, Sebastian Professional a Clairol. Kromě produktů pro širokou veřejnost vyrábí také produkty, které jsou hojně využívány profesionály z oblasti kosmetického průmyslu.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Wella Company AG
14 rue du Quatre Septembre
75002 Paris
Francie

Aqua/Water/Eau, Propane, Butane, Vp/Va Copolymer, Pvp, Isobutane, Chitosan, Pca, Phenoxyethanol, Panthenol, Polyquaternium-16, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Disodium Edta, Cetrimonium Chloride, Laureth-4, Methylparaben, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citric Acid, Geraniol, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone.