
TRMS
TRMS BIO Stařený nízký roštěnec steak
cca 300 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 15 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
BIO sirloin steak od společnosti The Real Meat Society.Balení obsahuje 1–2 steaky.
- Zabaleno: ve vakuu
- Suché zrání: 2–3 týdny
Maso pochází z krásných BIO chovů ve Středočeském a Východočeském kraji. The Real Meat Society pracuje s farmáři, kteří mají stálá stáda a dokáží vždy dodávat vysokou kvalitu. Plemena, která máme nejraději jsou Aberdeen Angus, Charolais a Belted Galloway.
Maso pochází z krav, které pobývají celý rok na pastvě, krmeny jsou pouze trávou a senem, jsou tedy klasifikované jako grass-fed.
The Real Meat Society pracuje s malými farmáři, dbá o zachování udržitelnosti a rozvoje venkova. Již více jak 10 let podporuje ekologické farmy v ČR a propaguje spotřebu českého masa. Je prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR. The Real Meat Society se specializuje na řezničinu od čumáčku po ocas a tedy k maximálnímu využití všech částí zvířete.
Použití
Steak vyndejte z lednice a nechte ho odležet při pokojové teplotě. Osolte ho, potřete ho olejem a dejte ho na rozpálenou pánev/gril. Opékat 2 minuty z každé strany. Můžete dopéct v předehřáté horké troubě cca 4 minuty nebo ho dál otáčet na pánvi. Ideální je změřit vnitřní teplotu steaku pro perfektní přípravu. Stupně: 52—57 rare, 58-65 medium, 66-72 well done. Opepřete až před konzumací, po pečení nechte 10 minut odpočinout. Nekrájejte ho dříve nebo vám vyteče všechna šťáva.
O výrobci
The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.
Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.
Skladování
Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
The Real Meat Society s.r.o.
Na Florenci 1332/23, Nové Město
110 00 Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Řez hovězího masa |