Milí zákazníci, poptávka po naší službě se dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více zákazníků, omezujeme počet objednávek na jeden den na osobu. Počet položek nákupu je pak omezen na 35. Rušíme možnost platby v hotovosti a stravenkami, výjimku mají pouze senioři a ZTP. Plaťte prosím předem platební kartou. Současně pozastavujeme vracení nákupních tašek a zákazníky v karanténě prosíme, aby nám nevraceli vratné obaly. Všechny Vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

TRMS BIO Vepřové maso krkovice steak z přeštíka

cca 450 g
Od českého farmářePrémiová kvalitaBIOZachraň mě za 186,10 Kč
cca 247,46 Kč 549,90 Kč/kg
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Krkovice z přeštického prasete chovaného pastevně v BIO režimu na Biofarmě Sasov.

Maso je za sucha vyvěšované jeden týden. Prasata vyrůstají v prasečích rodinkách, kde mají možnost sát mateřské mléko dokud je to baví, nemusí s nikým bojovat, nejsou oddělená od matky, nejsou dopována antibiotiky. Přeštíci jsou výhradně české plemeno vyznačující se vyšším podílem tuku. Maso jako takové je chuťove velmi nadprůměrné a stojí za vyzkoušení.

The Real Meat Society je o práci s malými farmáři, o podpoře udržitelného hospodaření a o tom, abychom vídali v naší krajině hospodářská zvířata venku na pastvách. Jsou prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR.

Použití

Maso je ideální na přípravu minutek, ale i k zapékání. Osmahněte ho z každé strany a nechte odpočinout. Zůstane tak krásně šťavnaté. Dochutťe jen solí a pepřem. Užijete si tak vynikající chuť masa. 

O výrobci

The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.

Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.

Skladování

Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

The Real Meat Society s.r.o.
Klimentská 1652/36
110 00, Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Krkovice steak z přeštíka bio