
Angolo della Piada
Angolo della Piada Piadina bezlepkové placky
250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 16 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tenká bezlepková placka piadina je typická především pro italský region Romagna. Původní receptura z pšeničné mouky byla upravena tak, aby si toto chutné pečivo mohli vychutnat i ti, kteří nesnáší lepek.
Piadina je zapsána do seznamu typických italských zemědělsko-potravinářských výrobků kraje, a díky široké oblasti jejího původu existuje mnoho různých receptů pro její přípravu.
Balení obsahuje 2 ks.

Použití
Ohřívejte 30 vteřin na každé straně na nepřilnavé pánvi rozehřáté na 250 °C. Placku podávejte jako přílohu, nebo jí naplňte ingrediencemi dle vlastní chuti.
O výrobci
Italská společnost ADP FOOD S.r.l. funguje od roku 1997 jako výrobce a prodejce produktů kuchyně severní oblasti Itálie Romagna. Jejich hlavním cílem je nabídnout zákazníkům tu nejlepší kvalitu za použití těch nejlepších možných ingrediencí, které jsou zpracovávány s vášní a péčí.

Skladování
Skladujte v chladu ve 4–6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
ADP FOOD S.r.l.
Via Carpegna 4
Riccione 47838
Itálie
Trvanlivost
základní směs (škroby: pšenice bez lepku,kukuřicem sušené odstředěné mléko, moučkový cukr, rostlinná vláknina: psyllium, inulin, sůl, zahuštovadla: guarová guma,E464, emulgátor: sojový lecitin,látka proti usazování: uhličitan vápenatý, aromata, voda, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej (2%), sušené plnotučné mléko, rýžový sirup (rýžová mouka, voda), pivovarské kvasnice,s§l, kypřící činidlo (difosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný, kukuřičný škrob), konzervant E202
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1400 kJ/333 kCal |
| Tuky | 9.6 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1.6 g |
| Sacharidy | 57.7 g |
| z toho cukry | 7 g |
| Bílkoviny | 1.9 g |
| Sůl | 2.4 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Sójové boby |
| Mléko |
| Může obsahovat stopy: |
| Vejce |
| Skořápkové plody |
| Hořčice |
| Sezamová semena |