BIO MASO!

BIO MASO! Beef loin boneless

ca. 0.7 kg

FRESHNESS GUARANTEE

BIO

ca.

 CZK 315.00 CZK 449.90 /kg

Delivery within 60 minutes

200+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Vyzrajte na hovězí!

Tohle hovězí jste hledali! BIO kvalita od českých farmářů, která týden zraje na sucho. Pochutnejte si na křehčím a chutnějším kousku od naší privátky MASO!

Hovězí zadní bez kosti pod značkou BIO MASO! z ekologického zemědělství.

Více o BIO hovězím značky MASO! 

BIO Hovězí pochází z masných plemen jalovic, mladých býků nebo volků od českých farmářů. Po porážce maso zraje minimálně týden na sucho, tím je maso křehčí a chutnější.

Ekologické zemědělství klade důraz na produkci potravin v souladu s přírodou. Zvířata jsou krmena rostlinnou stravou bez používání umělých hnojiv a chemických přípravků. Během vegetačního období mají zajištěny volný výběh na pastvinách. Celý proces produkce, od chovu po porážku, je přísně kontrolován příslušnými certifikáty dle standardů ekologického zemědělství.

Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v závodu TORO Hlavečník, který je od roku 2022 certifikován v oblasti ekologického zemědělství.

Použití

Maso je vhodné do klasických ptáčků, na přípravu rolád či na dušení. 

Tip! Připravte si hovězí roládu podle následujícího receptu:

Maso naklepejte, osolte, opepřete a polovinu plátku potřete hořčicí. Vajíčka spolu s olejem vidličkou rozšlehejte a připravte míchaná vajíčka. Na maso položte plátek šunky, potřete míchanými vejci, přidejte mrkev, okurku a potřete zbylými vejci. Zatočte do rolády a zpevněte nití.

Do olejem vylitého pekáče vložte roládu, přidejte nakrájenou cibuli a pečte do měkka. Výpek z pekáče zahustěte jíškou. Z rolády odstraňte niť, nakrájejte jí na plátky a podávejte s vařenou nebo knedlíkem.

O výrobci

TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.  

Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 2 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Hovězí zadní bez kosti