MASO! Hovězí zadní v celku

cca 0,6 kg
Skvělá cenaOd českého farmáře
cca 192,00 Kč 319,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Vymazlená hovězina

Hovězí výběrovka od českých farmářů, které co do kvality života a masa nesahají ostatní krávy ani po oháňku.

Hovězí zadní je částí, která je považovaná za jednu z nejhodnotnějších z hovězího. Sval obsahuje málo tuku a jedná tak o velmi libovou část.

Maso se se skvěle hodí na přípravu plátků, dušení anebo ptáčků. Příprava trvá sice déle, ale maso se vám odmění a bude se dokonale rozpadat.

Více o hovězím značky MASO!

Hovězí je vždy jen z mladého býka z plemene Českého strakatého skotu, také znám jako ČESTR, u kterého je kontrolovaná zmasilost a protučnělost. Zvířata jsou chována na několika farmách, kde jsou pouze na slámě, což příznivě prospívá jejich kondici. Po celý život mají větrané stáje a přístup k žrádlu stejně jako vodě, podáváno je jim pouze české krmivo. Po porážce jsou býci minimálně týden vyvěšeni na sucho, aby jejich maso zkřehlo.

Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků na zmasilost a protučnělost každého kusu tak, aby pro vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.

Použití

Maso je vhodné do klasických ptáčků, na přípravu rolád či na dušení. 

Tip! Připravte si hovězí roládu podle následujícího receptu:

Maso naklepejte, osolte, opepřete a polovinu plátku potřete hořčicí. Vajíčka spolu s olejem vidličkou rozšlehejte a připravte míchaná vajíčka. Na maso položte plátek šunky, potřete míchanými vejci, přidejte mrkev, okurku a potřete zbylými vejci. Zatočte do rolády a zpevněte nití.

Do olejem vylitého pekáče vložte roládu, přidejte nakrájenou cibuli a pečte do měkka. Výpek z pekáče zahustěte jíškou. Z rolády odstraňte niť, nakrájejte jí na plátky a podávejte s vařenou nebo knedlíkem.

O výrobci

TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.  

Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.