
artic BAKEHOUSE
Artic Bakehouse Čokoládový croissant
100 gAI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Nadýchaný croissant z kynutého těsta plněný kvalitní čokoládou. K výrobě bylo použito prémiové máslo z Francie.
Úžasnou chuť sladkého croissantu, na povrchu křupavého a uvnitř vláčného, si zamilujete.

Použití
Určeno k přímé konzumaci. Ideální jako sladká snídaně či svačina.
O výrobci
Historie artic BAKEHOUSE vznikla na Islandu pod vedením pekaře Davida Arnorssona, odkud se pekařství dostalo do České republiky. Pekař David v průběhu svého života získal několik ocenění a vedl několik pekáren.
Artic Bakehouse se specializuje na kváskový chléb a nabízí různé pečivo. Hlavní důraz kladou na kvalitu a čerstvost výrobků.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
artic BAKEHOUSE
Újezd 11
150 00, Praha 5
Česká republika
Složení
| Těsto na croissanty | |
| Voda | |
| Pšeničná mouka | |
| Cukr | |
| Máslo | |
| Máslo | |
| Obsah tuku | 82 % |
| Cukr | |
| Sůl | |
| Kvasnice | |
| Voda | |
| Droždí | |
| Sušené mléko | |
| Sůl | |
| Mléko | |
| Vejce | |
| Máslo | |
| Čokoláda | |
| Kakao | |
| Mouka pšeničná |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1436 kJ/343 kCal |
| Tuky | 18 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g |
| Sacharidy | 37 g |
| z toho cukry | 9.2 g |
| Bílkoviny | 7.7 g |
| Sůl | 0.78 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |
| Mléko |
| Skořápkové plody |