Kitchin

Kitchin Fusilli N. 160

500 g
Denní kontrola cen
30,90 Kč 61,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

2000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ochutnejte naše Kitchin fussili s bohatou a autentickou chutí italské kuchyně. Jsou vyrobené z kvalitní semolinové mouky, která jím dodává perfektní chuť a texturu. Mají unikátní spirálovitý tvar, který na sebe nabalí jakoukoliv omáčku. 

Název "fusilli" pochází z italského slova "fuso", tedy vřeteno. Jejich původ není zcela známý, ale pravděpodobně pochází z oblasti Campania a Puglia v jižní Itálii. Fusilli se vyrábí válením nebo kroucením proužků těstovinového těsta kolem tenké tyče nebo vřetena. Díky tomu získají svůj charakteristický tvar.

Díky svému tvaru na sobě udrží omáčku tak, jako žádné jiné těstoviny. Ať už vaříte rodinný oběd nebo gurmánskou večeři, fusilli vás nikdy nezklamou.

Použití

Pro uvaření těstovin al dente vařte maximálně 12 minut. Fusilli se skvěle hodí na přípravu těstovinových salátů, jelikož na sobě perfektně udrží dresing a nerozmočí se.

O Kitchin

Jíst skvělé jídlo nemusí nutně znamenat, že to udělá díru do vašeho rozpočtu. Zářným příkladem je naše značka Kitchin. Není to jen tak ledajaká značka trvanlivých potravin. Její kouzlo spočívá v kombinaci skvělé ceny a chuti, kterou si prostě zamilujete.

A ještě jeden zábavný fakt - věděli jste, že naše značky Miil, Moddia, Dacello, Pappudia, FJORU, MASO!  a Sutcha jsou členy stejné domácnosti Rohlik Group? Nevěděli jste? Pak nevíte, co vám chybí! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků.

O výrobci

Společnost Valdigrano byla založena v roce 1997 jako rodiný podnik. Rodina Pagani, která společnost založila, měla ale v té době s výrobou těstovin zkušenost už více než 70 let. Těstoviny vyrábí z kvalitní italské semolinové mouky.

Skladování

Skladujte na suchém místě a chraňte před teplem.

Výrobce

Valdigrano
Via Borsellino 35/37
25038 Rovato (BS)
Itálie

Složení

Semolina
Krupice z tvrdé pšenice
Triticum durum

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1508 kJ/365 kCal
Tuky1.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g
Sacharidy72 g
z toho cukry3 g
Bílkoviny12 g
Sůl0.01 g
Vláknina3 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Může obsahovat stopy:
Sójové boby
Hořčice
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.