-15 %

Nestibil

NESTIBIL 20MG Tableta 10

Product from
BENU pharmacy
1 pc
Until 5/31
CZK 109.90  CZK 129.90
CZK 109.90 /pc

Delivery within 60 minutes

Léčivý přípravek Nestibil je určený ke zmírnění příznaků senné rýmy (kýchání, svědění v nosu, rýma, ucpaný nos a červené nebo slzící oči) a dalších forem alergické rýmy. Může se také užívat k léčbě svědivé kožní vyrážky (kopřivka). Přípravek Nestibil obsahuje léčivou látku bilastin (antihistaminikum) a je ve formě potahovaných tablet, které se snadno polykají. Mohou jej užívat dospělí a dospívající od 12 let. Balení obsahuje 10 tablet.

Jedna tableta obsahuje léčivou látku bilastinum 20 mg (ve formě bilastinum monohydricum) a pomocné látky mikrokrystalická celulóza, krospovidon, magnesium-stearát, koloidní bezvodý oxid křemičitý.

Dávkování: Vždy užívejte tento přípravek v souladu s příbalovou informací. Užívejte 1 tabletu (20 mg) denně. Nestibil podávejte jednu hodinu před jídlem, dvě hodiny po jídle nebo po vypití ovocné šťávy. Tabletu spolkněte a zapijte sklenicí vody. Délka léčby závisí na typu, průběhu a délce trvání Vašich obtíží. Kontaktujte svého lékaře, pokud se do 3 dnů nebudete cítit lépe nebo se Vám přitíží.

Kontraindikace: Pozorně čtěte příbalovou informaci. Nepodávejte tento přípravek dětem do 12 let. Neužívejte společně s jídlem, grapefruitovou šťávou nebo ostatními ovocnými šťávami. Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem dříve, než začnete tento přípravek užívat.

Výrobce: Zentiva

EAN: 8594739260238

SUKL kód: 247771

Farmakoterapeutická skupina: Bilastin

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek