
Filippo Berio
Filippo Berio Pesto s rajčaty a sýrem Ricotta
190 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Rajčatové pesto vychází z prastarého sicilského receptu a kombinuje sladkost rajčat s hladkostí sýra Ricotta.
Použití
Na 4 porce vmíchejte celou skleničku do 500 g čerstvě uvařených těstovin. Před použitím dobře promíchejte.
O výrobci
Cesta Salov Group sahá mnoho let zpět a je neodmyslitelně spjata se jménem, které má ve světě olivového oleje historickou důležitost: Filippo Berio. Společnost založená v roce 1867 se etablovala na počátku 20. století jako nejexportovanější italská značka, proslulá po celém světě vynikající chutí svých olejů. V roce 1919, díky úsilí dcery Filippa Beria, Albertiny, a odhodlání řady toskánských průmyslníků, včetně Giovanni Silvestriniho a Dino Fontany, byl založen SALOV – Società Anonima Lucchese Olii e Vini – s primárním cílem stanovit uznávaný standard kvality olivového oleje po celém světě.
Skladování
Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 2 týdnů.
Výrobce
SALOV S.p.A
Via Montramito N.1600
55040 Massarosa (Luca)
Itálie
Složení
Rajčata | 28 % |
Slunečnicový olej | |
Sýr ricotta | 20.5 % |
Syrovátka | |
Mléko | |
Sůl | |
Regulátor kyselosti | |
E270 - Kyselina mléčná | |
Glukózový sirup | |
Kešu oříšky | |
Sýr grana padano | |
Mléko | |
Syřidlo | |
Sůl | |
Bazalka | |
Vlašské ořechy | |
Extra panenský olivový olej | |
Cukr | |
Sůl | |
Regulátor kyselosti | |
E270 - Kyselina mléčná | |
Kukuřičná mouka | |
Česnek | |
Antioxidanty | |
Askorbát sodný | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
E392 - Rozmarýnové extrakty | |
Oregano | |
Chilli | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1425 kJ/344 kCal |
Tuky | 29 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4.7 g |
Sacharidy | 14 g |
z toho cukry | 7.8 g |
Bílkoviny | 5.8 g |
Sůl | 2.4 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |
Skořápkové plody |
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Celer |
Hořčice |
Sezamová semena |
Oxid siřičitý a siřičitany |