
Forno delle Bontà
Forno delle Bontà Focaccia Romana
220 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Nadýchaná focaccia s lehce křupavým povrchem a nadýchaným vnitřkem. Je vyrobena z italské pšeničné mouky a na závěr je zakápnutá extra panenským olivovým olejem.

Použití
Pečte při teplotě 280 °C asi 3–4 minuty ve statické troubě nebo 4–5 minut v horkovzdušné troubě.
O výrobci
Italská společnost ADP FOOD S.r.l. funguje od roku 1997 jako výrobce a prodejce produktů kuchyně severní oblasti Itálie Romagna. Jejich hlavním cílem je nabídnout zákazníkům tu nejlepší kvalitu za použití těch nejlepších možných ingrediencí, které jsou zpracovávány s vášní a péčí.

Skladování
Uchovávejte v chladničce při teplotě 4–6 °C.
Výrobce
ADP FOOD S.r.l.
Via Carpegna 4
Riccione 47838
Itálie
Trvanlivost
Hladká pšeničná mouka typu "0", voda, extra panenský olivový olej, sůl, droždí
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1354 kJ/322 kCal |
| Tuky | 9.2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1.6 g |
| Sacharidy | 50.5 g |
| z toho cukry | 1.4 g |
| Bílkoviny | 8.1 g |
| Sůl | 1.6 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Může obsahovat stopy: |
| Vejce |
| Sójové boby |
| Mléko |
| Skořápkové plody |
| Hořčice |
| Sezamová semena |