
San Vincenzo
San Vincenzo Salsiccia di Calabria DOP
80 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční krájená kalabrijská klobása s chráněným označením původu, vyrobená podle přísných pravidel z kvalitního vepřového masa z Kalábrie. Vyznačuje se výraznou chutí, kterou jí dodává směs koření, včetně typické kalabrijské chilli papričky. Salsiccia di Calabria DOP od San Vincenzo neobsahuje lepek, mléčné složky ani alergeny.

Použití
Určeno k přímé konzumaci. Můžete si je vychutnat v kombinaci s čerstvým křupavým pečivem.
O výrobci
San Vincenzo je italská společnost, která byla založena roku 1977. Specializuje se na výrobu tradičních kalabrijských uzenin, mezi které patří slavná pikantní 'nduja, klobásy, spianata a další delikatesy. Nezaměnitelnou chuť výrobkům dodává originální kalabrijská chilli paprička, místní koření a pečlivý výběr surovin – většina uzenin je vyráběna z kontrolovaného a certifikovaného kalabrijského vepřového masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–6 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Výrobce
San Vincenzo
C. Da Acquaacoperta 24,
Loc. Spezzano Piccolo,
87059 Casali del Manco (CS)
Itálie
Trvanlivost
vepřové maso, Kalábrijské pálivé chilli 3%, sůl, dextróza, cukr, antioxidant: E300, konzervanty: E252, E250
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1941 kJ/468 kCal |
| Tuky | 39.7 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 16.3 g |
| Sacharidy | 0.3 g |
| z toho cukry | 0.1 g |
| Bílkoviny | 27.5 g |
| Sůl | 3.75 g |
| Vláknina | 0 g |