
Arteoliva
Arteoliva Gazpacho Andaluz
1 lDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Gazpacho je španělská studená polévka. Je vyrobena z rajčat, paprik, okurek, česneku, olivového oleje a bílého vinného octa. Obsahuje větší množství extra panenského olivového oleje, který dodává polévce charakteristickou chuť a texturu. Nechybí ani chléb, což je nezbytná složka klasického andaluského receptu.

Použití
Před použitím protřepejte. Ideální jako lehký oběd nebo předkrm v horkých dnech.
O výrobci
Comerándalus S.L. je španělská společnost se sídlem v Andalusii, která se specializuje na výrobu a distribuci tradičních středomořských produktů. Společnost se zaměřuje na autentičnost chutí a podporu lokálních producentů. V jejím portfoliu najdeme například gazpacho, salmorejo nebo jiné speciality jižního Španělska, které si uchovávají původní receptury a přinášejí chuť Andalusie i mimo její hranice.
Skladování
Skladujte v chladu. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů.
Výrobce
Comerándalus S.L.
Pol. Ind. El Garrotal, Parc. 39
14700 Palma del Río, Cordoba
Španělsko
Trvanlivost
čerstvá rajčata (67 %), voda, čerstvé papriky (9 %), čerstvé okurky (4,5 %), extra panenský olivový olej (3 %), chléb (0,8 %) (PŠENIČNÁ mouka, voda, droždí a sůl), sherry ocet, česnek (0,8 %), sůl
Nutriční hodnoty na 100 ml
| Energetická hodnota | 208 kJ/50 kCal |
| Tuky | 3.3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
| Sacharidy | 3.8 g |
| z toho cukry | 2.7 g |
| Bílkoviny | 0.8 g |
| Sůl | 0.75 g |
| Vláknina | 1 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Může obsahovat stopy: |
| Sójové boby |
| Hořčice |