Restaurant Šubrt Tomatová polévka s bazalkou, 2 porce

0,6 l
79,90 Kč 133,17 Kč/l
Země původu: Česká republika,

Polévka s chutí šťavnatých sladkých rajčat a svěží bazalky.

Z balení připravíte 2 porce. 

Použití

Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.

O výrobci

Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.

Skladování

Skladujte mezi 0–8°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.

Výrobce

Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Zeleninový vývar
Pitná voda
Mrkev
Celer
Petržel
Cibule
Řepkový olej
Jedlá sůl
Pepř
Bobkový list
Nové koření
Pepř celý
Upravená rajčatová směs33 %
Sekaná rajčata loupaná
Rajčatová šťáva
Regulátor kyselosti
E330 - Kyselina citronová
Rajčatový protlak3.3 %
Rajčatový protlak zahuštěný
Pitná voda
Cukr
Modifikovaný škrob
Mrkev
Cukr
Cibule
Řepkový olej
Česnek
Bazalka0.8 %
Jedlá sůl
Pepř
Pšeničná mouka
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 300 ml

Energetická hodnota922 kJ/220 kcal
Tuky11 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g
Sacharidy g
z toho cukry11 g
Bílkoviny g
Sůl0.9 g
Vláknina g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Celer
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.