Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g krevet
  • 1 lžíce pasty Tom Yum
  • 2x 450 ml zeleninového vývaru
  • 200 g rajčat
  • 200 g žampionů
  • 2 cibule
  • 1/2 svazku koriandru
  • 4 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžíce cukru
  • šťáva z jedné limetky
  • olej na dno pánve
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
 

POSTUP

  • 1Na dno hrnce nalijeme olej (přesně tolik, aby bylo zakryté dno hrnce). Na rozpáleném oleji orestujeme cibuli, přidáme pastu Tom Yum a když začne vonět, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony.
  • 2Zalijeme vývarem. Dochutíme cukrem, rybí omáčkou a šťávou z jedné limety.
  • 3Do hrnce přidáme rajčaty nakrájená na cca 2 cm velké klínky. V té samé chvíli přidáme vařené krevety. Vaříme maximálně 2 minuty, aby nedošlo k rozvaření rajčat a žampionů.
  • 4Ozdobíme koriandrem a můžeme podávat.

TIP

Pokud použijete syrové krevety, vkládejte je do pánve po oleji. A teprve potom přidáváme ostatní suroviny. Doba přípravy je 30 minut.
Lukáš Neckář

Autor receptu

Lukáš Neckář se specializuje na asijskou kuchyni už pěknou řádku let. Nejdříve jako sushi mistr, posléze jako šéfkuchař pracoval pro restaurace jako Sushitime, Soho, Ambiente nebo Sushi v Dushi. Vede také kurzy asijské kuchyně v Chefparade.

Přidejte si recept

Máte vlastní recept, který rádi vaříte? Nebo jste našli nějaký na internetu? Nahrajte si ho jednoduše na Rohlík a nakupte na něj za pár sekund.

Přidat recept

SUROVINY

200 g krevet

Krevety nespecifikovaná velikost bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

1 lžíce pasty Tom Yum

Tom Yum pasta bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

2x 450 ml zeleninového vývaru

 

200 g rajčat

 

200 g žampionů

 

2 cibule

 

1/2 svazku koriandru

 

4 lžíce rybí omáčky

 

2 lžíce cukru

 

šťáva z jedné limetky

 

olej na dno pánve