

Naše maso
Naše maso Lonza
100 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Výborná Lonza sušená šunka v prémiové kvalitě.
Rolovaný vepřový bok 3 týdny naložený v mořské soli a směsi koření s dominantní chutí tymiánu a česneku je sušený po dobu 6 měsíců. Poté je krájen na tenké plátky.
Použití
Před konzumací nechte natemperovat v pokojové teplotě, zvýrazní se chuť a vůně a plátky půjdou lépe od sebe. Ideální jako tapas k vínu.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 1–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Durability
Composition
| Vepřová pečeně bez kosti |
| Mořská sůl |
| Pepř černý |
| Jalovec |
| Česnek |
| Fenykl |
| Bílé víno |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1498 kJ/358 kCal |
| Fats | 29 g |
| including saturated fatty acids | 9.5 g |
| Carbohydrates | 1 g |
| including sugars | 0.5 g |
| Protein | 24 g |
| Salt | 4 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Sulfur dioxide |