Naše maso
Pastrami sliced
ca. 200 g4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Masný výrobek z hovězí masa jako dokonalá pochoutka v podobě pastrami.
Pastrami je vyrobeno z hovězí hrudi nebo podplečí z českého strakatého skotu neboli čestru. Jak se pastrami vyrábí? Nejprve se hovězí maso posolí, několik týdnů se nechá zrát ve slaném láku, a poté se lehce opláchne. Následuje uzení a pomalé vaření v páře. Díky této proceduře v pastrami vyniká přirozená chuť hovězího masa. Lehké mramorování je díky dostatku tuku uvnitř i na povrchu, a krásně tak vytváří mozaiku, která pohladí nejen jazyk, ale také oko.
Použití
Doporučujeme nakrájet na tenké plátky a podávat na chléb s máslem a okurkou nebo čerstvým křenem. Ohřáté se skvěle hodí do sendviče.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Durability
Composition
Hovězí maso | 99.5 % |
Dusitanová solící směs | |
Jedlá sůl s jódem | |
E250 - Dusitan sodný |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 896 kJ/214 kCal |
Fats | 17 g |
including saturated fatty acids | 9.2 g |
Carbohydrates | 0.1 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2 g |
Fibre | 0 g |