Lázničkovo

Lázničkovo white cabbage in sweet pickle

0.64 kg
CZK 59.90 CZK 93.59 /kg

Delivery within 60 minutes

40+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Tradiční výrobek z českého zelí určený pro přípravu pokrmů.

Hlávkové bílé zelí ve sladkokyselém nálevu, hermeticky uzavřené ve skleněném obalu. 

Bílá, Zelí, Zelenina, Potraviny, Zdravá

Použití

Vhodné pro přípravu "vepřo knedlo zelo", halušek se zelím a jiných tradičních pokrmů.

O výrobci

Pod českou značkou Lázničkovo najdete vždy pouze kvalitní sterilovanou a sušenou zeleninu, ovoce a masné produkty jako je "Gothaj s cibulí" dle vlastní receptury. Lázničkovo Vám zaručí tu nejvyšší kvalitu použitých surovin od českých a slovenských zpracovatelů. 

Značka Lázničkovo si zakládá vyjma kvality také na tradiční chuti i na vzhledu balení, které poznáte na první pohled. Proto věříme, že Vás odlišnost výrobků Lázničkovo osloví a hlavně nadchne.

Skladování

Skladujte při teplotě 3-25° C, po otevření uchovejte v chladničce a urychleně spotřebujte.

Výrobce

Český supermarket s.r.o.
Nové sady 2 
602 00  Brno
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 349 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 120 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Zelí hlávkové bílé
Pitná voda
Ocet kvasný
Sůl jedlá
Kmín
Antioxidanty
E330 - Kyselina citronová
E223 - Disiřičitan sodný
Cukr
Sladidlo
E954 - Sacharin a jeho soli
Extrakt koření

Nutritional values per 100 g

Energy value113 kJ/27 kCal
Fats0.1 g
including saturated fatty acids0 g
Carbohydrates5.5 g
including sugars5.3 g
Protein0.8 g
Salt0.4 g
Fibre0 g

Allergens

Sulfur dioxide
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.