- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bílé kysané zelí, které je připraveno rovnou k servírování.
Použití
Kysané zelí je nejen zdravé, ale i chutné. Z kysaného zelí se kromě příloh k pečeným masům, bramborám a klobáskám, připravuje i polévka zelňačka, segedínský guláš a saláty.
Tip! Připravte si s námi rychlou polévku.
Kysané zelí překrájejte, dejte do hrnce s vodou, přidejte kmín, sůl, na kostičky nakrájené brambory a vařte. Po změknutí zelí přilijte kysanou smetanu smíchanou s moukou. Nakonec přidejte žloutek, rozpuštěné máslo, mletou sladkou papriku, na kolečka nakrájenou klobásu a chvilku povařte.
Přejeme dobrou chuť.
O výrobci
V ČR má firma Efko několik úrodných zemědělských oblastí, kde roste zelenina pro jejich výrobu, zpracovává především prvotřídní tuzemské plodiny. Není divu, že trpělivě budované vztahy s dodavateli a zákazníky, důraz na kvalitu a nejmodernější technologie dělají z efka největšího výrobce moravských okurek. Ale efko nejsou jen okurky!
Potravinářský koncern efko zaměřuje na zpracování a úpravu sedmdesáti druhů ovoce a zeleniny v objemu více než 85 000 tun suroviny ročně, a je tak velmi důležitým výrobcem nakládané zeleniny v Evropě.
Skladování
Chraňte před přímým slunečním světlem. Skladujte při 0–30 °C. Po otevření uchovávejte při 4–8 °C a spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
efko cz s. r. o.
třída Čs. armády 839
391 81 Veselí nad Lužnicí
Česká republika