
Kikkoman Sójová omáčka se sníženým obsahem soli
150 ml- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
Tekuté pasterované ochucovadlo. Obsahuje o 43 % méně soli než běžná sójová omáčka.
Sójová omáčka pochází z Číny a do Japonska se dostala díky budhistickým mnichům v 7. století. Je typickou ingrediencí v asijské kuchyni, ale v současnosti je již běžně využívána po celém světě jako zvýrazňovač chuti nebo dochucující přísada. Získává se čistým kvašením a lisováním sójových bobů a pražené pšenice.
Použití
Sojová omáčka je vhodná k dochucení jakýchkoliv pokrmů s rýží, k přípravě marinád na maso před pečením či grilováním i do salátových dresinků. Přírodní sójovou omáčku Kikkoman v dekorační lahvičce uvítáte zejména při stolování.
O výrobci
Společnost Kikkoman má výrobní závody a kanceláře v Japonsku, USA, Nizozemsku, Singapuru, Tchaj-wanu, Číně a Kanadě. Kikkoman je nejoblíbenější značkou sójové omáčky v Japonsku a ve Spojených státech. Evropským sídlem společnosti je obec Sappemeer v holandském městě Groningenu. Společnost zahájila výrobu v roce 1997 a nyní produkuje více než 400 milionů litrů sójové omáčky za rok.
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 měsíců.
Výrobce
KIKKOMAN FOODS EUROPE B.V.
De Vosholen 100
9611 TG Sappemeer
Nizozemí
Složení
Pitná voda | |
Sojové boby | |
Pšenice | |
Jedlá sůl | 8.1 % |
Ocet kvasný vinný | |
Etanol | |
Cukr |
Nutriční hodnoty na 100 g
450 kJ/107 kcal | |
0 g | |
0 g | |
6.9 g | |
3.9 g | |
9.7 g | |
9 g | |
0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |