-14 %

Kikkoman Sójová omáčka se sníženým obsahem soli

150 ml
Akce do 2. 4.
 119,90 Kč 
139,90 Kč799,33 Kč/l
Země původu: Holandsko,

Tekuté pasterované ochucovadlo. Obsahuje o 43 % méně soli než běžná sójová omáčka.

Sójová omáčka pochází z Číny a do Japonska se dostala díky budhistickým mnichům v 7. století. Je typickou ingrediencí v asijské kuchyni. Získává se čistým kvašením a lisováním sójových bobů a pražené pšenice.

Použití

Sojová omáčka je vhodná k dochucení jakýchkoliv pokrmů s rýží, k přípravě marinád na maso před pečením či grilováním i do salátových dresinků. Přírodní sójovou omáčku Kikkoman v dekorační lahvičce uvítáte zejména při stolování.

O výrobci

Společnost Kikkoman má výrobní závody a kanceláře v Japonsku, USA, Nizozemsku, Singapuru, Tchaj-wanu, Číně a Kanadě. Kikkoman je nejoblíbenější značkou sójové omáčky v Japonsku a ve Spojených státech. Evropským sídlem společnosti je obec Sappemeer v holandském městě Groningenu. Společnost zahájila výrobu v roce 1997 a nyní produkuje více než 400 milionů litrů sójové omáčky za rok.

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 měsíců.

Výrobce

KIKKOMAN FOODS EUROPE B.V.
De Vosholen 100
9611 TG Sappemeer
Nizozemí