Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Játrové knedlíčky

cca 410 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ

Od českého farmáře

cca

 92,00 Kč 223,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Chlazené, předem uvařené a zpracované játrové knedlíčky do polévek.

Játrové knedlíčky U Dolejších jsou připravované podle tradiční rodinné receptury. Používají k tomu vybrané hovězí a vepřová játra, strouhanku, vaječnou melanž a aromatické koření, které zjemní výraznou chuť hovězích jater. Vaječná melanž drží knedlíček po uvaření hezky pohromadě. Všechny suroviny se důkladně rozmixují, aby vytvořily hladkou hmotu, která se naplní do nejedlého obalu. S tímto játrovým „řetízkem“ máte uvařenou polévku s játrovými knedlíčky raz, dva!

Použití

Knedlíčky vyloupejte z obalu a vložte do hotové polévky.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí játra25 %
Strouhanka21 %
Lepek
Vepřové sádlo14 %
Vepřová játra12 %
Vaječná melanž6 %
Vejce
Voda
Směs koření
Kuchyňská sůl
Cukr
Nejedlý obal

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota871 kJ/208 kCal
Tuky8.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny2.5 g
Sacharidy17.9 g
z toho cukry9.8 g
Bílkoviny14.6 g
Sůl1.2 g
Vláknina0 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.