Bílý jogurt s meruňkami.
Jednodušeji to už nejde. Jogurt zraje tradiční metodou v obalu, ale ještě předtím jsou do kelímku vloženy meruňky. Ovocná část je z 55 % tvořena kousky meruněk, zbývajících 45 % je výhradně přírodního původu. V bílém jogurtu zase najdete zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Použití
Jogurt je skvělou snídaní či svačinkou, ke zpestření chuti můžete přidat čerstvé ovoce či müsli.
O výrobci
Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.
Produkty jsou vyyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí, která příjemně potěší Vaše smysly.
Skladování
Uchovejte při teplotě (4-8)°C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 12 dní.
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.Mléko | |
Ovocná složka | 18 % |
Cukr | |
Meruňky | 43 % |
Aroma | |
Mléčná bílkovina | |
jogurtová kultura | |
Kultura Bifidobacterium BB12 | |
Lactobacillus acidophilues LA 5 |
Energetická hodnota | 371 kJ/9.3 kcal |
Tuky | 3.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.2 g |
Sacharidy | 13 g |
z toho cukry | 13 g |
Bílkoviny | 3 g |
Sůl | 0.11 g |
Vláknina | g |
Mléko |