MozzarellArt Stracciatella

200 g
Od českého farmáře
 129,90 Kč 649,50 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Ručně vyráběná mozzarella podle italské receptury z českého nepasterované­ho mléka.

Stracciatella je specifický druh mozzarelly, která je ručně rozdělená na vlákna a poté naložena ve smetaně. Tento druh pochází přímo z Bari, hlavního města Apulie. Konzistence je krémová a sýr chutná mléčně.

V Mozzarellart věří, že by sýry měly být vyrobeny pouze ze základních surovin (mléko, sůl a syřidlo) a díky tomu jsou schopni poskytovat produkty mimořádně vysoké kvality.

Použití

V Bari se jí buď samotná nebo s bruschettami. Dále se pak může podávat i společně s pastou.

O výrobci

Mozzarellart je prvním výrobcem ručně vyráběné mozzarelly v Praze. Tento obchod a jeho koncept výroby je naprosto unikátní nejen v Praze, ale v celé České republice.

Motto, kterým se řídí zní: “Italská tradice, české mléko”. Jejich jedinečná receptura jim umožňuje vyrábět sýry, které mají výjimečnou kvalitu a čerstvost. Každý den vyrábí sýry různých druhů - mozzarella, burrata, ricotta, scamorza atd.
A ačkoliv má každý jinou chuť, jednu věc mají všechny společnou - jsou vyráběny bez použití konzervačních nebo jiných přidaných látek.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 2–4 °C.

Upozornění

Není vhodné pro těhotné ženy.

Výrobce

Mozzarellart
Bělehradská 237/11
Praha 4 - Nusle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.