Attitude

Attitude Aviváž pro děti s vůní hruškové šťávy (1l)

40 praní
214,90 Kč 5,37 Kč/praní

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Kanada,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vysoce koncentrovaná přírodní a ekologická aviváž pro dětské prádlo dokáže dokonale zjemnit a provonět prádlo celé rodiny. Je vhodná i pro dospělé s citlivou nebo alergickou pokožkou. Má příjemnou vůni hruškové šťávy.

Jedno balení vystačí na 40 várek prádla, což je více, než je u balení této velikosti standardní.

Stejně jako u ostatních produktů značky Attitude se i u této aviváže můžete 100 % spolehnout, že obsahuje jen látky šetrné k našemu zdraví.

Velmi dobře funguje i při nízkých teplotách. Lze použít na přírodní i syntetické materiály. Je vhodná jak pro bílé, tak pro barevné prádlo.

Neobsahuje žádné živočišné složky a není testován na zvířatech. Ekologické složení aviváže potvrzuje certifikace EcoLogo.

Použití

Přidejte do zásobníku pračky dle dávkování na obalu, v případě ručního praní nejprve smíchejte dávku s jedním litrem vody, poté nalijte na vyprané prádlo, properte a propláchněte v čisté vodě. Neaplikujte přímo na prádlo.

O výrobci

ATTITUDE je kanadská firma, která nabízí přírodní produkty pro péči o celé tělo, ale i k úklidu domácnosti. Za značkou stojí skupina mladých rodičů, kteří chtěli pro sebe i své rodiny to nejlepší v přírodní kvalitě a rozhodli se svou filozofii šířit prostřednictvím této značky dál. Vyvinuli přírodní produkty, které obsahují jen ty nejčistší a nejbezpečnější složky, jsou 100 % bez nežádoucích látek. Dnes se prodávají ve více než 30 zemích světa.

ATTITUDE ukazuje cestu směrem k lepšímu a uvědomělému způsobu života. ATTITUDE je členem programu „People for the Ethical Treatment of Animals“, výrobky jsou veganské. Dále mají certifikaci "EcoLogo" potvrzující šetrnost k životnímu prostředí.

Skladování

Skladujte v suchém a chladném prostředí. Spotřebujte do jednoho roku od otevření.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima, při jejich zasažení několik minut opatrně vyplachujte vodou.

Výrobce

ATTITUDE
5605 De Gaspé, Suite 900
Montreal, QC, H2T 2A4
Canada

Voda, <5% rostlinné kationtové povrchově aktivní látky (dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfát), <5% rostlinné neiontové povrchově aktivní látky (myristyl glukosid, caprylyl glukosid), glycerin, extrakt ze zeleného čaje Camellia sinensis, gamma-undecalactone (ze sladkého ovoce)*, ethyl-acetát (z hrušek)*, allyl heptanoát (z ovoce), 2,6-dimethyl-7-octen-2-ol (citrus)*, isobutyl acetát (z ovoce)* (* vůně).
Naše produkty se neustále vyvíjejí, proto se prosím podívejte na obal produktu, kde najdete náš nejpřesnější seznam složek. Upozorňujeme, že naše produkty vždy obsahovaly vůně přírodního původu (kromě neparfemovaných produktů). Jediné, co se změnilo, je způsob, jakým tyto informace zobrazujeme na našich obalech. Společnost EWG (nezisková organizace "Enwironmental Working Group") požádala, abychom do našeho seznamu složek přidali termín *fragrance (parfém), protože dle jejich interního standardu je nyní třeba povinně udávat, které složky jsou součástí vůně.