Pekárna Kabát Mandlovka

100 g
23,90 Kč 239,00 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Tradiční česká mandlovka s máslem, zdobená plátky mandlí.

Mandlovka je ručně vyráběna za pomocí moderních technologií podle starých receptur našich babiček a dědečků. Je vyrobená z výborného, kvalitního máslového těsta, které zaručí jeho naprostou vláčnost. Uvnitř těsta naleznete šťavnaté rozinky a na vrchu je mandlovka sypaná pořádnou porcí mandlí.

Použití

Mandlovku si můžete vychutnat ke snídani nebo si ho dopřát jako sladkou tečku ke kávě.

O výrobci

Česká pekárna, jejíž historie sahá až do roku 1992 a vede jí dnes již druhá generace rodiny Kabátů, to je Pekárna Kabát. Firma se specializuje na ruční výrobu pečiva podle tradičních receptur. Zakládá si poctivém pekařském řemeslu, které kdysi dělali naši dědové a pradědové.

Produkty jsou vyráběny z prvotřídních surovin, které jsou převážně českého původ. To vše bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Kromě tradičního sladkého a slaného pečiva, se společnost zaměřuje také na výrobu obložených baget, housek a chlebíčků. V neposlední řadě najdete na jejich pultech také klasické cukrářské výrobky.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě do 20 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření a spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce

Pekárna Kabát, s.r.o.
Nad zavážkou 1184/5
143 00 Praha 4
Česká republika

Složení

Pšeničná mouka
Máslo
Rostlinný margarín
Řepkový olej
Slunečnicový olej
Kokosový olej
Cukr
Droždí
Vanilínový cukr
Vejce
Rozinky
Citropasta
Cukr
Voda
Jablečná dřeň
Vláknina pšeničná
Aromatické látky
Přírodní a přírodně identickké
Zahušťovadlo
E415 - Xanthan
Chemicky konzervovaný ovocný přípravek
E202 - Sorban draselný
Přípravek zlepšující mouku
Mouka pšeničná
Diasta
Koncentrát
Sůl
Sůl
Voda
Posyp
Mandle plátky
Zobrazit vše

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Skořápkové plody
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.