Restaurant Šubrt

Restaurant Šubrt Kulajda, 2 porce

0,6 l

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 14 DNŮ

 139,90 Kč 233,17 Kč/l
Země původu: Česká republika,

Jemně nakyslá a sladká krémová polévka, ozdobená houbami.

Z balení připravíte 2 porce.

Použití

Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.

O výrobci

Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.

Skladování

Skladujte mezi 0–8 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.

Výrobce

Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.